این ارسال پرطرفدار است. امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ به نام خدا کتابخونه درون پرداخت بازار داخل فروشگاه قرار گرفت همه شما با کاربرد این کتابخانه آشنایی دارید و فکر نکنم توضیحات زیادی رو لازم باشه بدم از طریق این کتابخانه میتونید در برنامه هایی که در بازار انتشار میدید قابلیت درون پرداخت رو قرار بدید مثال : یک کتابچه مینویسید که داخل اون 100 مطلب مفید هست میتونید 20 تا از مطالب رو به صورت رایگان قرار بدید و بعد از اینکه کاربر مبلغی رو پرداخت کرد به اون 80 مطلب دیگه هم دسترسی داشته باشه توضیحات مکمل : کلا سه نوع دانلود رو توی بازار داریم 1- رایگان 2- کاملا پولی 3- درون پرداخت دو گزینه اول که معلومه ولی برای گزینه سوم نیاز به لایبری درون پرداخت هست که آموزشش رو هم براتون تهیه کردم که میتونید دانلود کنید دانلود فیلم آموزشی + سورس کار با کتابخانه و برای تهیه خود کتابخانه هم از طریق فروشگاه میتوانید اقدام نمایید که با قیمتی خیلی پایین تر از نمونه های مشابه برای شما عزیزان قرار داده شده کاملا اختصاصی از انجمن تخصصی برنامه نویسی AnswerCenter.IR 26 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشی امین جان کتابخانشو ظاهرا هنوز توی فروشگاه قرار ندادن ولی در کل خدا قوت پهلوون 6 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون مجید جان . فرزاد گفت کتابخونه تو فروشگاه قرار گرفته منم نگاه کردم دیدم هست بعد تاپیک زدم . 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ شرمنده رفرش نکرده بودم ندیدم بازم خسته نباشی امین جان 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام ضمن خسته نباشید به امین عزیز... محصول توی فروشگاه اضافه شده بود ولی نه فروشگاه قدیمی .. فروشگاه جدید لینک فروشگاه قدیمی ReDirect شد به لینک فروشگاه جدید 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ تاپیک اول آپدیت شد و لینک دانلود فیلم آموزشی و سورس به پست اضافه شد دوستان میتونن سورس و فیلم رو ببینن و بعد از اون کتابخونه رو تهییه کنند 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید من یه کتابخانه دیگه دارم . آموزش های شما برای اون کتابخانه هم مورد استفاده هست . ممنون می شم پاسخ بدید . 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید من یه کتابخانه دیگه دارم . آموزش های شما برای اون کتابخانه هم مورد استفاده هست . ممنون می شم پاسخ بدید . دوست عزیز واسه سوال کردن لازم نیست پست اول به این طولانی رو نقل قول کنید. کاربر فعال هستید دیگه . زشته. در مورد اون هم باید بگم هر کتابخونه کد نویسی خاص خودش رو داره ولی تقریبا سه تا کتابخونه درون پرداخت بازاری که وجود دارن نحوه ی کد نویسیشون شبیه همه . میتونید با تغییر یکی دو تا متغیر ازشون استفاده کنید ... !!! 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون امین عزیز دو هفته ی میخواستم برم بگیرم ولی منتظر موندم از انجمن خودمون بگیرمش انشالله همیشه موفق باشی 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. ببخشید بی ادبی نشه نسبت به دوستان. لطفا تمامی مدلهای درون پرداخت رو توضیح بدین واسه کاربران. من تو این برنامه جدیدم خرید سکه گذاشتم واسه کاربر. یعنی به تعداد نامحدود میتونه خرید انجام بده. یا حالت حمایتی که یه نفر میخواد یه مقداری مثلا بین 1000 و 1500 و 2000 هزار تومن به توسعه دهنده کمک کنه. موفق باشید... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. ببخشید بی ادبی نشه نسبت به دوستان. لطفا تمامی مدلهای درون پرداخت رو توضیح بدین واسه کاربران. من تو این برنامه جدیدم خرید سکه گذاشتم واسه کاربر. یعنی به تعداد نامحدود میتونه خرید انجام بده. یا حالت حمایتی که یه نفر میخواد یه مقداری مثلا بین 1000 و 1500 و 2000 هزار تومن به توسعه دهنده کمک کنه. موفق باشید... خود آقای شاهدی در انجمن آموزشش رو قرار دادن . لطفا ابتدا سرچ کنید. در قسمت آموزش های تصویری 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ خود آقای شاهدی در انجمن آموزشش رو قرار دادن . لطفا ابتدا سرچ کنید. در قسمت آموزش های تصویری داداش من درون پرداخت بلدم!! کتابخونشم خیلی وقته دارم. هدفم این بود که بهش اشاره بشه تا کاربر بدونه چه خبره. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ یه سوال آیا این کتابخانه امکان هک هم دارد ؟؟؟ یا مطمن است ؟؟؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ یه سوال آیا این کتابخانه امکان هک هم دارد ؟؟؟ یا مطمن است ؟؟؟ فرقی نداره سیستم درون پرداخت یه Intent اجرا میکنه که امکان حکش هست ... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keyvan361 11 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید واقعا ممنون از کتابخونه عالیتون فقط یه سوال داشتتم من یکی از کلید های برناممو براش پرداخت تعریف کردم مشکلی هم پیش نیومد و درست انجام شد فقط چیزی که هست وقتی از اون قسمت برنامه خارج میشی ومیخوای دوباره برمیگردی باید حتما به اینترنت متصل باشه تا چک کنه پرداخت انجام شده چجوری اینو درستش کنم که پس از یبار پرداخت دیگه نیازی به اینترنت نباشه از همون کد های آموزش خودتون استفاده کردم اینم کدها Sub Button2_Click pardakht.RequestPayment("wallpaperone","inapp","kharid") End Sub Sub pardakht_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase) If Success=True Then If Product.DeveloperPayload="kharid" Then StartActivity(menu) Activity.Finish End If Else ToastMessageShow("پرداخت انجام نشده است",False) End If End Sub ممنون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rjm1379 18 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ آموزش تصویری برای پرداخت حمایتی آدرس ندادین آدرس می خوام ! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soorena 19 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام من مشکل دارم با این درون پرداخت وقتی روی محصول کلیک میشه خطای پایین میاد: ** java.lang.IllegalStateException: IAB helper is not set up. Can''t perform operation: launchPurchaseFlow at anywheresoftware.b4a.objects.IbHelper.checkSetupDone(IbHelper.java:582) at anywheresoftware.b4a.objects.IbHelper.launchPurchaseFlow(IbHelper.java:197) at anywheresoftware.b4a.inappbilling3.BillingManager3.RequestPayment(BillingManager3.java:70) at b4a.example.inapptest.main._button1_click(main.java:339) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:187) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:175) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:171) at anywheresoftware.b4a.objects.ViewWrapper$1.onClick(ViewWrapper.java:77) at android.view.View.performClick(View.java:3511) at android.view.View$PerformClick.run(View.java:14105) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:605) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92) at android.os.Looper.loop(Looper.java:137) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4424) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:784) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:551) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) java.lang.IllegalStateException: IAB helper is not set up. Can't perform operation: launchPurchaseFlow 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soorena 19 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ مشکل از کد نویسی یا کتابخونه؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ مشکل از کد نویسی یا کتابخونه؟ سورس کدتون رو برای بنده پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم و نتیجه رو اعلام کنم بهتون. کتابخانه که تست شده هست و هیچ مشکلی رو نداره . به این موضوع هیج گونه شکی نیست ! 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soorena 19 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سورس کدتون رو برای بنده پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم و نتیجه رو اعلام کنم بهتون. کتابخانه که تست شده هست و هیچ مشکلی رو نداره . به این موضوع هیج گونه شکی نیست ! خیلی ممنون مشکل از شبیه ساز بود! 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.