bidgol 83 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ بله وجود داره جناب شاهدی تداخل resource های کتابخانه شما با mscardview چجوری قابل حله؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ جناب شاهدی تداخل resource های کتابخانه شما با mscardview چجوری قابل حله؟ میشه ریسورس هایی که باهم مشترک هستن رو پاک کرد ولی خب ممکنه نتونین بهتره از یکیشون استفاده میکنین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza.mir72 2 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ بله وجود داره ممکنه راهنمایی بفرمایید . از چه کدی استفاده کنم .اموزش های قبلی رو دیدم ولی متدها متفاوت شدن. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ ممکنه راهنمایی بفرمایید . از چه کدی استفاده کنم .اموزش های قبلی رو دیدم ولی متدها متفاوت شدن. سلام شما میتونین از این کد استفاده کنین که استاد شادهدی داخل سورس جدید گذاشتن If ISANIMATIONENABLED Then Panel1.Height=1dip Panel1.SetLayoutAnimated(200,Panel1.Left,Panel1.Top,Panel1.Width,150dip) End If 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza.mir72 2 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سلام شما میتونین از این کد استفاده کنین که استاد شادهدی داخل سورس جدید گذاشتن If ISANIMATIONENABLED Then Panel1.Height=1dip Panel1.SetLayoutAnimated(200,Panel1.Left,Panel1.Top,Panel1.Width,150dip) End If این کد رو کجا باید قرار بدم ؟ ISANIMATIONENABLED درون کدوم تابع از کتابخونس ؟ داخل AriaAnimation نیست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ این کد رو کجا باید قرار بدم ؟ ISANIMATIONENABLED درون کدوم تابع از کتابخونس ؟ داخل AriaAnimation نیست داخل همون رویداد کلیک لیست ویو که با getview گرفته میشه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ این کد رو کجا باید قرار بدم ؟ ISANIMATIONENABLED درون کدوم تابع از کتابخونس ؟ داخل AriaAnimation نیست اون کد مهم نیست ، اون رو برای استفاده از تنظیمات گداشتم ، شما همین کد رو بذار به جای 150 هم ارتفاع پنل خودتو بزار Panel1.Height=1dip Panel1.SetLayoutAnimated(200,Panel1.Left,Panel1.Top,Panel1.Width,150dip) 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ استاد شاهدی شما درباره ساب لیمت دادن توضیحات دادید( لینک ) ولی بازم بلد نشدم ازش استفاده کنم اگر براتون مقدوره یه ویدیوی کوچک براش بسازید لیمیت دادن به آریا لیست ویو هییــــــــــــــــــــــــــــیییی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ http://answercenter.ir/topic/10302-لیست-ویو-قدرتمند-و-بسیار-سریع-arialistview/?p=72963 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ ببخشید موقعی که از لینک دانلود شده استفاده می کنیم، هر آیتم برای نمایش تصویر، دانلود انجام میشه؟ یا فقط دفعه اول دانلود انجام میشه و جایی ذخیره میشه برای دفعات بعد؟ و سوال بعدی اینکه امکان سوایپ و درگ کردن آیتم ها رو هم میتونید اضافه کنید به کتابخونه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستای گلم با این کدا عکس رو داخل گالری ویو دانلود میکنم ولی عکس دانلود نمیشه Sub galery_getview (rowView As Panel,Position As Int) Dim p As Panel p.Initialize("") p.LoadLayout("show") rowView.AddView(p,0,0,100%x,100%y) For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position=i Dim pi As Picasso pi.InitializeURI(cur.GetString("link1")) pi.ToImageView(ImageView1) Next End Sub هیچ اروری نمیده و فقط دانلود نمیش.در ضمن لینک ها هم هیچ مشکلی ندارن.ینی مشکل از دیتابیس یا لینک ها نیس 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستای گلم با این کدا عکس رو داخل گالری ویو دانلود میکنم ولی عکس دانلود نمیشه Sub galery_getview (rowView As Panel,Position As Int) Dim p As Panel p.Initialize("") p.LoadLayout("show") rowView.AddView(p,0,0,100%x,100%y) For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position=i Dim pi As Picasso pi.InitializeURI(cur.GetString("link1")) pi.ToImageView(ImageView1) Next End Sub هیچ اروری نمیده و فقط دانلود نمیش.در ضمن لینک ها هم هیچ مشکلی ندارن.ینی مشکل از دیتابیس یا لینک ها نیس فک کنم مشکل دوستمون حل شد محمد جان : ))) cur=sql.ExecQuery("Select * FROM tbl") ''''''''''''''''''''' galery.Initialize("galery") Activity.AddView(galery,0,0,100%x,100%Y) adap.Initialize(cur.RowCount).ToGalleryView(galery) '''''''''''''''''''' End Sub Sub galery_getview (rowView As Panel,Position As Int) Dim p As Panel p.Initialize("") p.LoadLayout("show") rowView.AddView(p,0,0,100%x,100%y) cur.Position = Position pi.InitializeURI(cur.GetString("link1")) pi.ToImageView(ImageView1) End Sub 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza.mir72 2 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ داخل یک ادابپر ایا امکانش هست که هم گرید استفاده بشه و هم لیست ؟میخام بین گرید از لیست برای بنرهای تبلیغاتی استفاده کنم . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aminhso 0 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ @, سلام خسته نباشید من توی ی اکتیویتی از کارد ویو استفاده کردم و تو اکتیویتی دیگ از کتابخونه شما دو تا مشکل دارم که اگر این هارو پاسخ بدید ممنون میشم . یکیش این ارور رو میده : و یه سوال اینکه اگر بخوایم از دیتابیس انلاین بگیریم به چه صورته ؟ من همه جای انجمنو گشتم اما همش دیتابیس افلاین بود . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aminhso 0 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ مرسی از پاسخ و پشتیبانیتون 14 تومن بیخود دادیم به این کتابخونه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aminhso 0 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ کسی پاسخگو نیس ؟ @, سلام خسته نباشید من توی ی اکتیویتی از کارد ویو استفاده کردم و تو اکتیویتی دیگ از کتابخونه شما دو تا مشکل دارم که اگر این هارو پاسخ بدید ممنون میشم . یکیش این ارور رو میده : و یه سوال اینکه اگر بخوایم از دیتابیس انلاین بگیریم به چه صورته ؟ من همه جای انجمنو گشتم اما همش دیتابیس افلاین بود . اون کد مهم نیست ، اون رو برای استفاده از تنظیمات گداشتم ، شما همین کد رو بذار به جای 150 هم ارتفاع پنل خودتو بزار Panel1.Height=1dip Panel1.SetLayoutAnimated(200,Panel1.Left,Panel1.Top,Panel1.Width,150dip) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ باگ جدید: توی اکتیوتی اول یه آریا لیست ویو گذاشتم با لیوت، 20 آیتم رو لود کردم توی اکتیویتی دوم هم یه اریالیست ویو گذاشتم با لیوت، 3 آیتم رو لود کردم همه چیز خوبه ولی وقتی توی اکتیوتی دوم هستم و دکمه back رو میزنم لیست ویو اولی از 20 ایتم تبدیل میشه به 3 آیتم لطفا درست کنید اینو جناب شاهدی فعلا اینجوری درستش کردم، توی اکتیویتی اول که تعدادش تغییر میکنه به مشکل میخوره اینو نوشتم: Sub Activity_Resume If l1.Size <> 0 Then adapter.Initialize(l1.Size).ToListView(arialistview) adapter.NotifyDataSetChanged End If End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ @, سلام خسته نباشید من توی ی اکتیویتی از کارد ویو استفاده کردم و تو اکتیویتی دیگ از کتابخونه شما دو تا مشکل دارم که اگر این هارو پاسخ بدید ممنون میشم . یکیش این ارور رو میده : و یه سوال اینکه اگر بخوایم از دیتابیس انلاین بگیریم به چه صورته ؟ من همه جای انجمنو گشتم اما همش دیتابیس افلاین بود . بنده 500 بار گفتم که با کارد ویو نمیشه استفاده کرد و ریسورس هاشون باهم تداخل داره ، توی ورژن بعد هم کلا کارد ویو رو برمیدارم تا موردی نباشه استفاده از دیتابیس آنلاین هم ربطی به این کتابخونه نداره ، شما به هر روشی که آموزش هاش هست آیتم هاتون رو از دیتابیس آنلاین بگیرین و فقط به جای مولتی پنل و لیست ویو از آریا لیست ویو استفاده کنین باگ جدید: توی اکتیوتی اول یه آریا لیست ویو گذاشتم با لیوت، 20 آیتم رو لود کردم توی اکتیویتی دوم هم یه اریالیست ویو گذاشتم با لیوت، 3 آیتم رو لود کردم همه چیز خوبه ولی وقتی توی اکتیوتی دوم هستم و دکمه back رو میزنم لیست ویو اولی از 20 ایتم تبدیل میشه به 3 آیتم لطفا درست کنید اینو جناب شاهدی فعلا اینجوری درستش کردم، توی اکتیویتی اول که تعدادش تغییر میکنه به مشکل میخوره اینو نوشتم: Sub Activity_Resume If l1.Size <> 0 Then adapter.Initialize(l1.Size).ToListView(arialistview) adapter.NotifyDataSetChanged End If End Sub دوست عزیز کتابخونه که خود به خود و به صورت خود جوش واستون آیتم اضافه و کم نمیکنه که ! ! ! حتما کدتون موردی داره که این مشکل پیش اومده ، کداتون رو بررسی کنید مشکل رو پیدا کنید داخل یک ادابپر ایا امکانش هست که هم گرید استفاده بشه و هم لیست ؟ میخام بین گرید از لیست برای بنرهای تبلیغاتی استفاده کنم . آدپتر که لیست و گرید نداره ، این لیست ویو و گرید ویو که اون رو به این شکل نشون میده ، میتونین از یه ادپترهم توی لیست ویو و هم گرید ویو استفاده کنین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saead.app 10 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ با عرض سلام . لطفا مشکل تداخل کتابخونه mscardview رو با نسخه جدید برطرف کنید. با تشکر از شما. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سلام ورژن 8 رو با Resources هاش جایگزینی ورژن قبل کردم و این ارور رو میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.