Negan 1,300 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، mehrabmmp گفته است : سلام و خسته نباشید ببخشید اقای شاهدی چجوری میشه توکنی که بعد از خرید به ما برگردونده میشه رو فهمید من متد هارو گشتم ولی چنین چیزی نبود مستندات بازار رو هم که نگاه کردم بعد خرید بعضی از مشخصات رو برمیگردونه که توش توکن هم هست ممنون میشم یه راهنمایی کنین که چجوری توکن رو بگیریم اونو ک کتابخونه بر نمیگردونه اونو باید ی سیستمی مثل نیواد پیاده کنی با api بازار روی سرور خودت محراب جان نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/28, 11:22:25، Negan گفته است : اونو ک کتابخونه بر نمیگردونه اونو باید ی سیستمی مثل نیواد پیاده کنی با api بازار روی سرور خودت محراب جان خب محمد جان من api رو با سرور خودم راه انداختم و نیاز به نیواد نیست الان تنها مشکلی که دارم گرفتن توکن هست که نمیدونم چجوری بعد خرید توکن رو بگیرم شکل چک کردنش به این صورته که میای توکن خرید رو بهش میدی و چک میکنه ببینه خریده شده یا نه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۶ سلام . ببخشید می خواستم ببینم کد ها و روش درون پرداخت بازار همیشه ثابته و تغییر نمیکنه. یعنی امکانش هست کتابخونه بعدا کار نکنه و برنامم به مشکل بخوره یا کد هاش از اول تا الان ثابت بوده و خواهد بود؟ چون خودم جاوا بلد نیستم محض احتیاط می پرسم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jafarik 11 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ ببخشین این کتابخونه همون inappbillingbazaar هستش یا یکی دیگه س؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۶ در 12 ساعت قبل، jafarik گفته است : ببخشین این کتابخونه همون inappbillingbazaar هستش یا یکی دیگه س؟ همون کتابخونه هستش. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ سلام کتابخانه را خریداری کردم ولی برای من فورس کلوز میده چیکار کنم قضیه چیه موندم گیجم ویو اموزششم هم صوتیه تصویری نیسیت *** Service (starter) Create *** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** main_activity_create (java line: 340) java.lang.NullPointerException at anywheresoftware.b4a.objects.IbHelper.startSetup(IbHelper.java:165) at anywheresoftware.b4a.inappbilling3.BillingManager3.Initialize(BillingManager3.java:32) at seogram.org.main._activity_create(main.java:340) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:186) at seogram.org.main.afterFirstLayout(main.java:102) at seogram.org.main.access$000(main.java:17) at seogram.org.main$WaitForLayout.run(main.java:80) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:605) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92) at android.os.Looper.loop(Looper.java:137) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4424) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:784) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:551) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ در هم اکنون، danial1369 گفته است : سلام کتابخانه را خریداری کردم ولی برای من فورس کلوز میده چیکار کنم قضیه چیه موندم گیجم ویو اموزششم هم صوتیه تصویری نیسیت *** Service (starter) Create *** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** main_activity_create (java line: 340) java.lang.NullPointerException at anywheresoftware.b4a.objects.IbHelper.startSetup(IbHelper.java:165) at anywheresoftware.b4a.inappbilling3.BillingManager3.Initialize(BillingManager3.java:32) at seogram.org.main._activity_create(main.java:340) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:186) at seogram.org.main.afterFirstLayout(main.java:102) at seogram.org.main.access$000(main.java:17) at seogram.org.main$WaitForLayout.run(main.java:80) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:605) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92) at android.os.Looper.loop(Looper.java:137) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4424) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:784) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:551) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) سلام. احتمالا تو مانیفست کدهای دسترسی رو نزاشتین. کدوم کتابخونس؟ امین شاهدی یا گنجی یا رایگانهای تو نت؟ از انجمن خودمون بخرین من دو ساله بدون حتی یک مورد اعتراض یا مشکل استفاده میکنم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۶ حلش کردم کتابخانه امین شاهدی بود این خطا اگه برنامه کافه بازار در برنامه وجود نباشه اینجوری میشه یک ساعت منو غلاف کرد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid-k 2 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۶ سلام .. قبل از خرید سوال های منو پاسخ بدید گیج شدم من اصلا نیاز ب دیتا بیس و محدودیت اینجوری که ندارم من میخوام مثلا رو سکه 100تایی زدن 1000 تومن خرید کنه رو 200تا سکه 2000 تومن و 100سکه ای 20 هزار تومن خریدکنه..مثل بازی های درون خرید ک سکه میخرین یکی مرا کمک کنه لطفا (لازمه توراخدا) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۷ سلام پرداخت اشتراکی رو هم میشه توضیح بدید؟ من با این کتابخونه پرداخت اشتراکی رو انجام دادم ولی نمیدونم چجوری هر بار چک کنم ببینم ایا مدت اشتراک تموم شده یا نه لطفا کمک کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mom 0 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۸ باسلام . نمونه کدی که استفاده کردم به قرار زیر هستش Sub pardakht_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase) If Success=True Then Log("success") If Product.DeveloperPayload="kharidurgent" Then ar.SaveBoolean("kharidurgent",True) material_toast.Initialize2(" فعال شدند",material_toast.LENGTH_LONG,material_toast.TYPE_SUCCESS,samim_font) End If Else ToastMessageShow("anjam nashod",False) End If End Sub کد دکمه ای که به سمت خرید میره هم به قرار زیر هستش Sub pnl_urgent_Click If ar.GetBoolean("kharidurgent",False) = False Then pardakht.RequestPayment("kharidurgent","inapp","kharidurgent") Else StartActivity(urgentmodule) Activity.Finish End If End Sub وقتی روی دکمه کلیک میکنم صفحه بازار می یاد که لطفا صبر کنید و دیگه مهو میشه و هیچی و log برنامه هم به قرار زیر هستش requestCode = 12 ** Activity (menumodule) Pause, UserClosed = false ** sending message to waiting queue (OnActivityResult) running waiting messages (1) Arrived: 12, 12 success ** Activity (menumodule) Resume ** ** Activity (menumodule) Pause, UserClosed = false ** ** Activity (menumodule) Resume ** ** Activity (menumodule) Pause, UserClosed = false ** ** Activity (menumodule) Resume ** requestCode = 13 ** Activity (menumodule) Pause, UserClosed = false ** sending message to waiting queue (OnActivityResult) running waiting messages (1) Arrived: 13, 13 success ** Activity (menumodule) Resume ** ** Activity (menumodule) Pause, UserClosed = false ** دلیل چی هست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid1363 2 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ سلام این کتابخانه ، بعد از خرید توکن را برمیگرداند؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shihan 0 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با سلام و عرض خسته نباشید به مدیران سایت من برای استفاده از این کتابخونه مشکل آماده نبودن درون پرداخت دارم یعنی ساب BillingSupported کار نمی کنه تا متغیر isInappReady رو فعال کنه بنابراین کد زیر پیام "درون پرداخت آماده نیست" رو برمی گردونه Private Sub pr_BillingSupported (Supported As Boolean, Message As String) isInappReady=True End Sub Sub Button1_Click If isInappReady Then prBazar.RequestPayment("permium_app","inapp","ali") Else ToastMessageShow("درون پرداخت آماده نیست",False) End If End Sub من می خوام بدونم ساب BillingSupported چه موقع فعال میشه و چرا در هیچ حالتی فعال نمیشه؟ نتیجه توی شبیه ساز و توی گوشی (شیائومیnot-8T) همینه اینترنت هم درسته و برنامه بازار هم توی گوشی نصبه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در ۳ ساعت قبل، Shihan گفته است : با سلام و عرض خسته نباشید به مدیران سایت من برای استفاده از این کتابخونه مشکل آماده نبودن درون پرداخت دارم یعنی ساب BillingSupported کار نمی کنه تا متغیر isInappReady رو فعال کنه بنابراین کد زیر پیام "درون پرداخت آماده نیست" رو برمی گردونه من می خوام بدونم ساب BillingSupported چه موقع فعال میشه و چرا در هیچ حالتی فعال نمیشه؟ نتیجه توی شبیه ساز و توی گوشی (شیائومیnot-8T) همینه اینترنت هم درسته و برنامه بازار هم توی گوشی نصبه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید! سلام و درود. کتابخونه رو اینشیالایز کردین؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shihan 0 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۴۰۰ درود بر استاد شاهپری عزیز! بله و اتفاقاً برخلاف سایر کتابخانه هایی که گرفته بودم این یکی سر اینیشیالایز کتابخونه مشکلی نداشت. البته ناگفته نماند این قطعه کد مربوط به سورس کدی هست که در بسته کتابخانه ارائه شده و در همه شرایط متغیر isInappReady فالس هست و هیچ موقع ترو نمیشه تا دستور درون پرداخت اجرا بشه خواستم بدونم آیا این کتابخونه دسترسی خاصی لازم نداره؟ و اصولاً چه موقع این متغیر isInappReady ترو میشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در ۳۴ دقیقه قبل، Shihan گفته است : درود بر استاد شاهپری عزیز! بله و اتفاقاً برخلاف سایر کتابخانه هایی که گرفته بودم این یکی سر اینیشیالایز کتابخونه مشکلی نداشت. البته ناگفته نماند این قطعه کد مربوط به سورس کدی هست که در بسته کتابخانه ارائه شده و در همه شرایط متغیر isInappReady فالس هست و هیچ موقع ترو نمیشه تا دستور درون پرداخت اجرا بشه خواستم بدونم آیا این کتابخونه دسترسی خاصی لازم نداره؟ و اصولاً چه موقع این متغیر isInappReady ترو میشه؟ فکر کنم گوشیای شیائومی دسترسی بازار به صورت رانتایم باشه. تو تنظیمات دسترسی برنامه برید ببینید دسترسی بازار به چه صورته نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shihan 0 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : فکر کنم گوشیای شیائومی دسترسی بازار به صورت رانتایم باشه. تو تنظیمات دسترسی برنامه برید ببینید دسترسی بازار به چه صورته توی سورس ارائه شده هیچ دسترسی ای توی مانیفست برای بازار موجود نیست به همین دلیل بود که سوال کردم آیا لازم نیست یک دسترسی در مانیفست وجود داشته باشه! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در ۱ ساعت قبل، Shihan گفته است : توی سورس ارائه شده هیچ دسترسی ای توی مانیفست برای بازار موجود نیست به همین دلیل بود که سوال کردم آیا لازم نیست یک دسترسی در مانیفست وجود داشته باشه! دسترسی تو خود کتابخونه هست. نیازی نیست توی منیفست اضافه بشه. منظور از چک کردن دسترسی تو تنظیمات گوشیتون بود نه توی سورس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shihan 0 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در 17 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : دسترسی تو خود کتابخونه هست. نیازی نیست توی منیفست اضافه بشه. منظور از چک کردن دسترسی تو تنظیمات گوشیتون بود نه توی سورس دسترسی های بازار توی گوشی من Home screen shortcuts=false Show on Lock screen=false Display pop-up windows while running in the background=True Permanent notification=True یک نکته جالب و 2 تا سوال! بعد از بررسی دسترسی های اپلیکیشن بازار، دسترسی های برنامه خودم رو هم چک کردم و متوجه شدم گزینه سوم غیر فعال هست یعنی: Display pop-up windows while running in the background=False خودم به صورت دستی این گزینه رو فعال کردم و برنامه خودم رو اجرا کردم و دیدم گزینه پرداخت از بازار فعال شد. حالا سوال من اینه که: اولاً چرا این کتابخونه این دسترسی رو فعال نمی کنه؟ (گوشی من شیائومی هست و توی دو تا گوشی دیگه که سامسونگ بودن هم تست کردم و نتیجه همین بود) دوم اینکه برای فعال شدن این دسترسی در همه گوشی ها چه کاری لازمه تا توی برنامه خودم انجام بدم؟! ممنون از پیگیری های خوبتون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.