majidkeshavarz 20 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من این سورس رو خریداری کردم و بعد از اجرا این پیام میده ایا باید کتابخانه ای اضافه کنم یا ارور از دیتابیس میده عکس ارور نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.ahmadi 1 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سورس را بده چک کنیم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majidkeshavarz 20 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عزیز برادر این سورس رو میتونی داخل فروشگاه خریداری کنی اگه قرار بود بزارریم اینجا که داخل فروشگاه نمی گذاشتند اگه نمیتونی پاسخ رو چیزی ننویس با تشکر 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.ahmadi 1 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداش فایل پکیجت مشکل داره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عزیز برادر این سورس رو میتونی داخل فروشگاه خریداری کنیاگه قرار بود بزارریم اینجا که داخل فروشگاه نمی گذاشتند اگه نمیتونی پاسخ رو چیزی ننویس با تشکر کمال تشکر از شما بخاطر پاسخ صحیحتون ! شما یک امتیاز مثبت و آقای احمدی یک امتیاز منفی دریافت کردند *laie* ×××××××××××××××××××× از توی فروشگاه هم بهتون گفتم البته: درود به درستی فایل رو Extract کردید ؟؟؟ خطا مربوط به جاوا هست… از API چند استفاده میکنید؟؟؟؟ در صورتی که مشکل حل نشد بیایین اسکایپ آی دی : Metiux.izadi آی دی: Farzad.Mosavi70 آی دی: Nima.Ghobadi3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.ahmadi 1 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کمال تشکر از شما بخاطر پاسخ صحیحتون ! شما یک امتیاز مثبت و آقای احمدی یک امتیاز منفی دریافت کردند *laie* ×××××××××××××××××××× از توی فروشگاه هم بهتون گفتم البته: درود به درستی فایل رو Extract کردید ؟؟؟ خطا مربوط به جاوا هست… از API چند استفاده میکنید؟؟؟؟ در صورتی که مشکل حل نشد بیایین اسکایپ آی دی : Metiux.izadi آی دی: Farzad.Mosavi70 آی دی: Nima.Ghobadi3 داداشم بهم نده امتیاز منفی حالا ما که نمی خواستم که این سورس را نده ببخشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مشکل از keystore هستش...امضات رو عوض کن از Tools > Private Sing Key 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majidkeshavarz 20 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی ممنون درست شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید من اومدم دیتا بیس خودمو کامل پر کردم یعنی تا ez5 و ax4 ولی وقتی دیتابیس خودمو جایگزین کردم این اروری که تو عکس فرستادم میده.اونم وقتی که روی feh1 کلیک می کنم.مثلا روی feh4 یا اون یکیاش اینجوری نمیشه البته یه مشکل دگ هم هس ez4 رو نمیخونه.یعنی بعد از ax3 میره ez5 رو میخونه و بعد اونم ax4 رو میخونه!! من تنها کاری که کردم دیتابیس رو جایگزین کردم و اصلا کاری با کدا و فایلا نداشتم لطفا کمکم کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود میخواد عکس f0.png رو Load کنه ولی پیداش نمیکنه احتمالا حذفش کردی :-d نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه والله حذفش نکرددددددددددددددددددددم... اون ez4 رو چرا نمیخونه این وسیط آخه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من این سورسو خریدم بعد apk رو روی گوشیم نصب میکنم یک ذره هنگیه برنامه. بعد چجوری میتونم عناوین اضافه یا کم کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیتابیسو باید تغییر بدی برای تغییر عناوین و مطالب نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چجوری؟ در ضمن در حال سیو کردن پروژه بااین خطا مواجه میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه والله حذفش نکرددددددددددددددددددددم...اون ez4 رو چرا نمیخونه این وسیط آخه؟ ترتیبش اینه ez1+ax1+ez2+ax2+ez3+ax3+ez4+ax4+ez5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چجوری؟در ضمن در حال سیو کردن پروژه بااین خطا مواجه میشم سرعتت سیستمت کمه یه بار دگ تست کن و no رو بزن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درست شد حالا چجوری دیتابیسو تغییر بدم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درست شدحالا چجوری دیتابیسو تغییر بدم؟ اینم آموزش تغییر دیتابیس http://www.aparat.com/v/NjcOB نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در ضمن من Navicat for SQLite نصب کردم کد سریال میخواد چکار کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در ضمن من Navicat for SQLite نصب کردم کد سریال میخواد چکار کنم؟ کرکش کنید دگ از هرکجا دانلود کردین کرکش هم بگیرین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.