mamix 2 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و درود بی پایان این قسمت من قبل از کامپایل کردن نمیاره ولی بعد از اینکه برنامه رو کامپایل میکنم اینو لایوتم میاره ولی نمیفهمم واس کجاشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و درود بی پایان این قسمت من قبل از کامپایل کردن نمیاره ولی بعد از اینکه برنامه رو کامپایل میکنم اینو لایوتم میاره ولی نمیفهمم واس کجاشه همچین لایوتی تو سورس نیس :-؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همچین لایوتی تو سورس نیس :-؟؟ من سورسو که آنزیپ میکنم اولین بار اجرا میکنم مثل این عکس میاره لایوتا رو!! بعدش که کامپایل میکنم اون لایوت frmmenu رو هم میاره ولی توش یه چیزایی نوشته نمیفهمم واس کجاشه مثل کتاب ابوعلی سینا !! البته کلا این لایوت رو بعضی وقتا میاره بعضی وقتا نمیاره!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حذفش کن خب نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون ez4 رو هم که میگفتم نمیخونه فهمیدم از کجاس! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در اولین اجا یا با اجرا کردن بیسیک به طور پیشفرض هیچ لایوتی رو نمایش نمیده و شما باید از منوی Designer و بعد File لایوتی رو انتخاب کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام برنامه دومم رو گذاشتم تو بخش مربوطه فقط الان دارم یه برنامه کار میکنم بدجوری منتظر آپدیت جدید سورسم اگه زود بشه چقد خوب میشه*tashvigh* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید ببخشید چطور میشه که وقتی اون قلبو میزنی مطلب بره علاقه مندی وقتی که لایک شد اسکرول میاد بالا؟یعنی یه عنوانی که پایینه رو وقتی لایک میکنی اسکرول نمیمونه همونجا میره اول عنوان ها نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشیدببخشید چطور میشه که وقتی اون قلبو میزنی مطلب بره علاقه مندی وقتی که لایک شد اسکرول میاد بالا؟یعنی یه عنوانی که پایینه رو وقتی لایک میکنی اسکرول نمیمونه همونجا میره اول عنوان ها باید با اسکرول پوزیشن بازی کنی تو نسخه جدید اینا همه درست میشه فقط یکم سرمون شلوغه تکمیل نشده فعلا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام سورس جدید رو ساختید؟ گفته بودید تا دوسه روز آینده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام سورس جدید رو ساختید؟ گفته بودید تا دوسه روز آینده همین الان که دارم تایپ میکنم آقای موسوی دارن روش کار میکنن *like* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کی تموم میشه؟ کمک میخواین*herher* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کی تموم میشه؟کمک میخواین*herher* قرار بر این است که ان شالله تا امشب تموم بشه نه مرسی کمک نیازی نیست *laie* موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و درود امروز انشاالله قرار میدین آپدیتو دوستان؟*like* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و درودامروز انشاالله قرار میدین آپدیتو دوستان؟*like* بله آمادست . فقط میخواهیم گرافیکش رو عوض کنیم *like* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آپدیت نیووووووومد*wall* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آپدیت کی میاد منتظریم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مهندسای عزیز چه خبر از آپدیت؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باید هر روز پست بدیم که آپدیت فلان روز میاد ؟ *r24* هر وقت آپدیت بیاد اعلام میشه*r24* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه داداش چرا هر روز پس؟ همون یه بار بگین فلان روز میاد ما هم میایم همون روز ورمیداریم دگ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.